Luxe keukenmerken bij Derk

Bij het kopen van een keuken is de keukenapparatuur een essentieel onderdeel. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua vormgeving en kwaliteit is het belangrijk dat de keukenapparatuur helemaal past bij de stijl en de gebruikers van de nieuwe keuken. Bij Derk werken we dan ook samen met luxe keukenmerken die dezelfde passie voor design en kwaliteit hebben als wij. U gaat immers niet gewoon voor een keuken, u wilt een beleving. Luxe in combinatie met stijl, vormgeving en klasse, dat is de keukenapparatuur die hoort in een keuken van Derk.

Wat de merken Sub-Zero en Wolf verenigt is hun missie: keukenapparatuur bouwen die je maaltijden beter en je keuken mooier maken. Een missie die we bij Derk volledig ondersteunen.
Meer over Sub-Zero en Wolf
Derk Exclusieve keukens | Subzero Wolf
Derk Exclusieve keukens | Subzero Wolf
De producten van Gaggenau zijn verfijnd tot in de kleinste details. Niet alleen qua design en vormgeving, maar ook qua functionaliteit. Iedere dag genieten van comfort en luxe met de prachtige keukenapparatuur van Gaggenau.
Meer over Gaggenau
Derk exclusieve keukens Gaggenau
Derk exclusieve keukens Gaggenau
Het merk Gessi onderscheidt zich door de volgende vier kenmerken: passie, vaardigheid, innovatie en kwaliteit. Een combinatie van skills wat ervoor zorgt dat iedere woning een gevoel van wellness, luxe en comfort krijgt van een zeer hoog niveau.
Meer over GESSI
Derk exclusieve keukens | Gessi
Derk exclusieve keukens | Gessi
Miele keukenapparatuur is apparatuur dat op een innovatieve wijze is ontworpen en ontwikkeld. Perfectie zoals chefkoks eisen, maar dan in uw eigen keuken. Miele tilt koken naar een hoger level.
Meer over Miele
Derk exclusieve keukens Miele
Derk exclusieve keukens Miele

Stijl, klasse en gebruiksgemak met onze luxe keukenmerken

Een keuken van Derk is veel meer dan alleen een keuken. Toch is het bereiden van gerechten een zeer belangrijk onderdeel en dit willen wij dan ook met het grootste gemak kunnen doen. Daarnaast is functionaliteit een essentieel onderdeel. Wij geven u heel graag advies wat betreft de mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. Of u nu een flexibele oven, kookveldafzuigsysteem of een stijlvol koffievolautomaat wilt aanschaffen, ultramoderne technologie, hoogwaardige materialen en stijlvolle designs zijn de standaard. 

Volledige controle tijdens het kookproces 

Genieten van goed eten wat ook nog eens mooi, knapperig en vers is. In het leven zijn zowel goed als lekker eten belangrijke geneugten. Met de keukenapparatuur die de luxe keukenmerken waar wij mee samenwerken aanbieden, komen deze 2 aspecten op ongekende wijze samen. Door de juiste koelapparatuur kunt u uw groenten en fruit vers en knapperig houden en dat proeft u terug in de gerechten die u bereidt. Deze bereidt u uiteraard op een hoogwaardig fornuis of een oven die van alle gemakken voorzien is. 

Ook de verlichting in de keuken is belangrijk. Bij Derk kijken we naar de ruimte, zien we waar de raampartijen en mogelijkheden zitten en bieden we optimaal lichtinval in uw nieuwe keuken. Belangrijk is dat de verlichting niet alleen functioneel is, maar ook de juiste sfeer brengt. Heerlijke dineren in een sfeervolle ruimte. Welke keuken- of kookstijl u ook heeft, met de hoogwaardige keukenapparatuur van Derk behoudt u de controle over het kookproces en kunt u uw ideeën en expressie op de juiste manier tot uiting brengen. Wilt u zich alvast laten inspireren? Bekijk dan de projecten die wij gerealiseerd hebben.