Nieuwsgierig naar Brand van Egmond? In ons experience center beleeft u het!

Zonder beperkingen creëren, dat is de reden achter het oprichten van het atelier in 1989 geweest bij Brand van Egmond. En dat lukte zeker, want het merk is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van de vervaardiging van lichtobjecten. Ze combineren liefde en passie voor handwerk met eindeloos veel geduld en daardoor brengt het atelier een hommage aan de aloude traditie van oprecht vakmanschap. Hier wordt uitsluitend met de beste materialen gewerkt en dat resulteert tot objecten die van generatie op generatie mooi en toonaangevend blijven. Exclusieve keukens lampen brand van Egmond
Derk exclusieve keukens | Brand van Egmond

Brand van Egmond prikkelt de zintuigen en spreekt tot de verbeelding

Bij dit merk wordt iedere dag gewerkt aan de nieuwste productietechnieken die gecombineerd worden met hoogwaardig handwerk. Het team bestaat uit ervaren vakmensen die met passie aan ieder object werken. Passie die goed terug te zien is, want er worden ieder jaar nieuwe lichtcollecties gelanceerd. Niet alleen op gebied van producten, maar ook de nieuwste technologieën worden geïntegreerd in de producten.  

Bij Brand van Egmond heeft men als doel om de identiteit en beleving van een ruimte te veranderen. Er wordt samengewerkt met toonaangevende architectenbureaus, gerenommeerde binnenhuisarchitecten en kunstliefhebbers om de mooiste designverlichting te kunnen creëren. De lichtsculpturen vormen een unieke uiting van karakter en emotie doordat deze met passie voor kwaliteit, vakmanschap en kunstzinnigheid gemaakt zijn. 

Maatwerk in ieder lichtontwerp

Doordat Brand van Egmond maatwerk levert op het gebied van verlichting, kunnen ze verlichting aanbieden wat volledig is aangepast op het lichtontwerp. Bepaalde specificaties en designs worden hierbij goed in het ontwerp meegenomen. Verlichting op maat drukt persoonlijkheid, een gevoel van onafhankelijkheid en liefde voor stijl uit. Elke stijl en ieder interieur is uniek en verdient een persoonlijk lichtobject, een kunstwerk voor het leven. 

Bij Derk is de verlichting een onderdeel van het ontwerp. Het versterkt onze materiaalkeuze, de kleuren, de vormgeving en de sfeer die we in de ruimte willen weergeven. Doordat ze kiezen voor unieke ontwerpen kunnen er hoge normen gegarandeerd worden. Normen die we bij Derk als vereiste hebben. Daarbij is het lichtontwerp de key tot het succes van onze ontwerpen. Verlichting vertelt een verhaal, namelijk ons verhaal. Wat begint met een schets komt tot leven tijdens het ontwerpproces. Een proces waar wij al onze passie, gedrevenheid en liefde insteken, iedere dag opnieuw.

Naar Brand van Egmond website
Exclusieve keukens lampen brand van Egmond
Derk exclusieve keukens | Brand van Egmond