Gaggenau: beleef de producten in het experience center

Bij Derk werken we heel graag met het merk Gaggenau. Een merk dat als geen ander weet hoe functionaliteit, design en luxe samen moet komen in de keuken. De ovens, koffievolautomaten, wijnklimaatkasten en kookplaten zijn allemaal ontworpen en geproduceerd volgens de hoogst mogelijke norm en we noemen dit bij Derk dan ook: functionele kunst. Geweldig om naar te kijken en een lust om mee te werken.

Derk exclusieve keukens Gaggenau
Derk exclusieve keukens Gaggenau

Geen ijskast, maar een architectonisch statement

De producten van Gaggenau zijn verfijnd tot in de kleinste details. Niet alleen qua design en vormgeving, maar ook qua functionaliteit. De koelapparatuur kan op een intelligente wijze de meest gevoelige en veeleisende producten aanvoelen en hierop reageren. Zo kunt u altijd werken met de meest verse en knapperige ingrediënten. Ook de wijnkoelingen zijn volgens de standaard van Gaggenau samengesteld en alles is in acht genomen om de bescherming en presentatie van uw wijnkoeling te kunnen garanderen. Van verlichting tot vochtigheid en van beveiliging tot de klimaatzones: uw wijn is altijd gereed voor iedere gelegenheid.

Uw keuken voorzien van de apparatuur van Gaggenau

Een kop koffie in de ochtend is heerlijk, zeker als de koffie van professionele kwaliteit is. Met een koffievolautomaat van Gaggenau bent u verzekerd van de heerlijke smaak van échte koffie. De koffie is zelfs aanpasbaar naar ieders individuele voorkeur. Een heerlijke Italiaanse cappuccino, latte macchiato of espresso? Het is allemaal mogelijk met deze koffievolautomaten. Daarnaast biedt Gaggenau de optie om te kunnen wisselen in diverse soorten koffiebonen zonder dat u ze met elkaar hoeft te mengen. Er is namelijk een lege maalfunctie toegevoegd aan de koffievolautomaten, luxe in uw eigen keuken. 

Een naadloos design 

Natuurlijk is er ook op perfectionistische wijze aan het design gedacht. De apparatuur is namelijk zo ontworpen dat het naadloos overgaat in het design van uw keuken. U heeft dus niet te maken met apparatuur op uw aanrecht of kastjes en behoudt op die manier rust en ruimte in de keuken. Gestroomlijnde perfectie hoort zeker in een keuken die ontworpen is door Derk. Een keuken waar u iedere dag geniet van luxe, stijl en comfort! Wilt u meer informatie over de producten? Dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wanneer u besluit om de producten van Gaggenau te integreren in uw nieuwe keuken zal er persoonlijk uitleg worden gegeven over de apparatuur en de mogelijkheden.

Naar Gaggenau website
Derk exclusieve keukens Gaggenau
Derk exclusieve keukens Gaggenau