Ontdek Quooker en maak een afspraak in ons experience center

Iedereen heeft inmiddels weleens van de Quooker gehoord en bij Derk passen we deze standaard toe in iedere keuken. De Quooker kan niet alleen gekookt water, maar ook gekoeld en bruisend water produceren. Het is een verschijning in de keuken. En één met mogelijkheden, want deze multifunctionele kraan kan worden geleverd met een flexibel kopstuk, verschillende soorten waterreservoirs en het is mogelijk om een Cube filter toe te voegen. Deze verbetert de waterkwaliteit en zorgt voor een heerlijke smaak, iedere keer dat deze gebruikt wordt.

Derk exclusieve keukens Quooker
Derk exclusieve keukens Quooker

Uw eigen kraan samenstellen bij Quooker

De Quooker kan helemaal naar wens worden samengesteld. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormgevingen en met diverse functionaliteiten. Welke kraan er bij u past is helemaal afhankelijk van uw wensen en de manier waarop u de kraan wilt gaan gebruiken. Wilt u alleen kokend water gebruiken? Of juist ook koud of bruisend water? En gaat het dan om grote hoeveelheden of gebruikt u de heetwaterkraan sporadisch? Wat voor u ook geldt, er is in dit assortiment sowieso een kraan die helemaal aansluit bij uw wensen. 

Wat betreft het design zijn er veel verschillende opties. Een Quooker-kraan kan zowel in het zwart, roestvrij staal, chrome, goud en messing worden aangeschaft. Afhankelijk van het design van de keuken geven we bij Derk natuurlijk een advies en denken we mee. Ook wat betreft de functionaliteiten kunt u van ons verwachten dat we denken in mogelijkheden en dat u uiteindelijk een kraan aanschaft die aan al uw eisen voldoet en waar u jaren plezier van zult hebben. Derk denkt in mogelijkheden en maakt uw droomkeuken op maat. 

De CUBE

Drinkt u vaak bruisend water? Dan is de CUBE een uitkomst. Hiermee kunt u namelijk in een handomdraai bruisend water tappen, maar hoeft u geen plastic flessen in huis te halen. Hoe dit werkt? Aan de CUBE zit een CO2-cilinder vast, een koolzuurfles. Hiermee kunt u tot wel 60 liter koud bruiswater uit de Quooker-kraan tappen.

De CUBE is daarnaast wat betreft het energieverbruik een goede keuze. Of u nu water koelt in een koelkast of in de CUBE, het energieverbruik is evenveel. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 5W stand by-verlies is de CUBE van Quooker ook nog eens heel zuinig!

Naar Quooker website
Derk exclusieve keukens Quooker
Derk exclusieve keukens Quooker