Liebherr keukenapparatuur beleeft u in ons experience center

Op het gebied van keukenapparatuur is Liebherr een partij waar wij, bij Derk, heel graag mee samenwerken. Op het gebied van koelen en vriezen staan zij voor baanbrekende technologieën, innovatieve functies en ze lanceren veel interessante nieuwe producten die in een keuken van Derk zeker niet mogen ontbreken. De wereld van verse producten en technische prestaties in combinatie met design en een comfortabel gebruikt, Liebherr biedt het allemaal.

Derk exclusieve keukens Liebherr
Derk exclusieve keukens Liebherr

Betrouwbare producten onder uitdagende omstandigheden

Dankzij hun hoogwaardige componenten en superieure constructies functioneren de apparaten van onder de meest uitdagende omstandigheden. Haalt u de apparatuur van Liebherr in huis? Dan weet u zeker dat deze apparaten ruimschoots aan de strengste professionele eisen voldoen. 

Innovatieve ontwikkelingen zijn bij dit merk aan de orde van de dag. Zo bieden zij een SmartDevice-compatible koel- of vrieskast aan die gegarandeerd voor meer comfort zal zorgen. De SmartDeviceBox opent de deur naar alle voordelen van een smart home. U kunt middels de applicatie uw koelkast, vrieskast of wijnklimaatkast op afstand bedienen. Niet alleen gegarandeerd verse en gekoelde producten, maar u hoeft zich ook nooit meer zorgen te maken over openstaande deuren. De applicatie geeft u een statusmelding zodat u ervan verzekerd bent dat uw producten de juiste temperatuur behouden. 

Genieten van smaaksensaties bij Liebherr

Smaak is essentieel voor de juiste beleving van een gerecht. Dit heeft niet enkel te maken met de bereiding en de toevoeging van kruiden en specerijen, maar ook zeker met de koelapparatuur die in uw keuken aanwezig is. Liebherr heeft zich ontwikkeld tot ware expert als het gaat om het vakkundig en professioneel invriezen en koelen van verse producten. De vriesapparatuur beschikt bijvoorbeeld over de modernste elektronica en optimaal op elkaar afgestemde koelcomponenten. Veilig en langdurig uw groenten en vlees bewaren zonder dat uw producten smaak verliezen, dat bereikt u met deze keukenapparatuur. 

Liebherr biedt een ruim aanbod aan keukenapparatuur. Zo kunt u ervoor kiezen om vrijstaande apparatuur te plaatsen, maar het is ook mogelijk om apparatuur, voorzien van de beste technologieën, in te laten bouwen. Ook wat betreft het design zijn ze vooruitstrevend. Klassiek, modern, stoer of robuust? Wat betreft de designopties vindt u altijd passende items voor uw interieur.

Naar Liebherr website
Derk exclusieve keukens Liebherr
Derk exclusieve keukens Liebherr