In ons experience center kunt u GESSI zelf ontdekken

Het merk Gessi onderscheidt zich door de volgende vier kenmerken: passie, vaardigheid, innovatie en kwaliteit. Een combinatie van skills wat ervoor zorgt dat iedere woning een gevoel van wellness, luxe en comfort krijgt van een zeer hoog niveau. Strakke afwerkingen, prachtige vormgevingen en de beste kwaliteit is wat u ontvangt als u deze producten in huis haalt. Iedere keuken naar een hogere dimensie tillen, dat is ons gedeelde doel.

Derk exclusieve keukens | Gessi
Derk exclusieve keukens | Gessi

Gessi betekent wonen met passie en enthousiasme

Een woning is veel meer dan alleen een dak boven het hoofd, het is de plek waar perfectie centraal moet staan. Het design van de kranen is van het hoogste niveau, stijlvol en functionaliteit staat centraal. Dit is ook een merk wat duurzaamheid heel hoog in het vaandel heeft staan. Door innovaties, ontwikkelingen en verantwoordelijkheid verbeteren ze zich continu. Op het gebied van productie kan de uitstoot dan ook minimaal worden gehouden, design op een duurzame manier. Hoe ze dit zoal doen? 

  • De kranen zorgen ervoor dat de watertoevoer gelimiteerd is, zo wordt er geen water ‘verspild’. 
  • Er is gebruik gemaakt van duurzame verf, goed voor mens en planeet.
  • Alle kranen zijn gemaakt van 100% recyclebaar staal. 
  • Er worden sensoren gebruikt om een tijdschaal in te kunnen stellen. 
  • De verpakkingen zijn duurzaam. 

We kunnen wel stellen dat dit merk een voorloper is op de markt wat betreft duurzaamheid zonder dat dit ten koste gaat van de vormgeving en het gevoel van luxe. Een Gessi-kraan is een absolute must in iedere keuken.

Ontworpen tot in perfectie bij Gessi

Gessi heeft in zijn ontwerpen het gevoel van wellness en luxe als uitgangspunt genomen. Een hotelgevoel in eigen keuken is wat ze willen garanderen. Door dat gevoel als basis te nemen, zorgen ze ervoor dat de producten die ontworpen worden bij Gessi een unieke en eigentijdse uitstraling krijgen. 

Van strakke rechte vormen tot een elegante zwanenhals, u vindt zeker een geschikte keukenkraan die aansluit bij uw stijl en over de juist functionaliteiten beschikt. Met een creatieve insteek weten ze iedere keuken naar een hoger level te tillen. Functioneel design voor gemak en perfectie in ieder keukenontwerp.

Naar GESSI website
Derk exclusieve keukens | Gessi
Derk exclusieve keukens | Gessi