De producten van Fhiaba ontdekt u in ons experience center

Deze producten zijn een uitgekiende mix van kwaliteit, luxe en kennis. Ze onderscheiden zich door de afwerkingen in edelstaal, het verfijnde design in de producten en talloze mogelijkheden wat betreft maatwerk. Fhiaba is gebaseerd op ruim dertig jaar ervaring in de professionele sector. Tijdens deze periode is er met passie en gedrevenheid gewerkt aan hoge ongeëvenaarde productstandaards. Met resultaat, want er is een lijn professionele apparaten gecreëerd met een innovatief en functioneel design, kwaliteit en robuustheid. Vervaardigd volgens de strengste Europese normen met betrekking tot veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid.

Derk Exclusieve keukens | Fhiaba apparatuur
Derk Exclusieve keukens | Fhiaba apparatuur

Wijnklimaatkasten met souplesse en klasse 

De wijnklimaatkasten van Fhiaba zijn echte eyecatchers in iedere keuken. Niet alleen wat betreft design en vormgeving, maar zeker ook qua functionaliteit en kenmerken. De wijnklimaatkasten zijn uitgerust met wijndragers die bestaan uit natuurlijk berkenhout met veilige uitsparingen voor de wijnflessen. Verschillende afmetingen kunnen in deze wijnklimaatkast worden geplaatst. De wijndragers kunnen helemaal uitgeschoven worden en ze zijn voorzien van een soft-sluiting om trillingen tot een minimum te beperken. 

Fhiaba maakt gebruik van donker glas om de wijnen te beschermen tegen schadelijke effecten door licht. De wijnklimaatkasten zijn voorzien van een deur die bestaat uit 3-lagen gebronsd glas voor een maximale bescherming tegen uv-stralen en tegen grote temperatuurschommelingen vanuit de externe omgeving. 

De ideale koelwand creëren bij Fhiaba

Fhiaba is de expert in het ontwerpen, samenstellen en creëren van de ideale koelwand. Door verschillende koelapparatuur samen te voegen ontstaat er een luxe koelwand die voorzien is van de meest baanbrekende technologische snufjes. Ondanks deze snufjes zijn er geen concessies gedaan op het design, de ruimte en de functionaliteit van de koelapparatuur. 

De koelapparatuur heeft een unieke feature namelijk: Fhiaba Access. Deze feature biedt de mogelijkheid om de conserveringstemperatuur van de onderste schuifladen te wijzigen. De ruime indeling van de conserveringsvakken worden op deze manier uiterst flexibel. Naast deze feature beschikt de koelapparatuur ook over een waterfilter, een geweldig ventilatiesysteem en de apparatuur is uniek door de gepatenteerde, op een railsysteem glijdende glasplaten. Deze glasplaten kunnen per enkele millimeters zeer eenvoudig in hoogte versteld worden zonder dat de glasplaten eerst leeggeruimd moeten worden. De binnenzijde van de koelkast kan zo heel gemakkelijk en snel op een andere manier ingedeeld worden, een vooruitstrevende technologie.

Naar Fhiaba website
Derk Exclusieve keukens | Fhiaba apparatuur
Derk Exclusieve keukens | Fhiaba apparatuur