Ontdek OCHRE in ons experience center: tijdloze designs in luxe materialen

OCHRE is een merk waar we graag mee samenwerken en de producten die ze ontwerpen komen veelvuldig terug in onze keukens. OCHRE is een designmerk dat zich kenmerkt door ingetogenheid, maar op een zeer stijlvolle manier. Luxe materialen, goede kwaliteit en weergaloos vakmanschap is wat hen typeert. Kenmerken die we in onze keukens graag laten terugkomen. OCHRE is de bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar discrete glamour, maar geproduceerd op een duurzame manier.

 

Derk exclusieve keukens Ochre
Derk exclusieve keukens Ochre

Duurzame schoonheid in de ontwerpen van OCHRE

De ontwerpen zijn geïnspireerd op de aangeboren schoonheid van natuurlijke materialen en met respect voor de traditionele handvormtechnieken. De essentie hiervan is om opvallende maar tijdloze creaties te maken. Ieder ontwerp is intiem door zijn eigen verhaal, creatie en het gebruikte materiaal en uiteindelijk verbonden met onze gedeelde aarde, bedoeld om een leven lang mee te gaan. 

Deze toewijding begint bij OCHRE al aan de tekentafel en dat ziet u terug in de unieke en stijlvolle designs. Wanneer we bij Derk deze items gebruiken in onze ontwerpen, weten we zeker dat de producten eyecatchers zijn, stuk voor stuk uniek. Exclusiviteit die we bij Derk zeker willen garanderen. U kunt er vanuit gaan dat we altijd meedenken en met creatieve oplossingen komen, ook wat betreft het interieur van de ruimte. Hebben we een mooi ontwerp op maat gemaakt? Dan kijken we zowel naar de kleuren, materialen, vormgeving en de stijl van de ruimte. Alles om de verschillende elementen te laten samensmelten en de perfecte ruimte te creëren. Een ruimte met een wow-effect. 

Traditionele technieken met moderne technologie

Bij OCHRE worden eeuwenoude traditionele technieken gecombineerd met de moderne technologie van nu. Duurzaamheid staat hierbij heel hoog in het vaandel. Dit merk werkt enkel op bestelling en kan hierdoor overproductie uitsluiten. Daarnaast werken ze enkel met FSC-goedgekeurde houtsoorten, brons, glas, leer, porselein en natuurlijke vezels. 

Het inkoopproces wordt hierbij heel nauwkeurig in de gaten gehouden en de herkomst van de producten wordt op de voet gevolgd. Zo zijn de tapijten 100% natuurlijk en wordt de verlichting aangedreven door duurzame LED’s. U haalt met dit merk dus niet alleen items van een hoogwaardig design in huis, maar u draagt ook uw steentje bij wat betreft duurzaamheid.

Naar OCHRE website
Derk exclusieve keukens Ochre
Derk exclusieve keukens Ochre