De BORA revolutie beleeft u in ons experience center

BORA gaat verder dan het ontwerpen, produceren en leveren van keukenapparatuur. Architectuur, health, technology en goed eten, met passie en energie werken zij iedere dag aan hun community. De mooiste leefkeukens produceren. Niet alleen functioneel, van hoogwaardige materialen en tot in de uiterste precisie uitgedacht, maar leefkeukens die het hart van iedere thuiskok sneller laat kloppen. BORA is een merk dat leeft. Tijdens de evenementen die zij organiseren showen ze de nieuwste technologieën, maar kunt u ook de keukenapparatuur ervaren op uw eigen manier. Gezond, makkelijk en lekker koken. Dat doet u zeker in een keuken van BORA.

Derk exclusieve keukens Bora
Derk exclusieve keukens Bora

De flexibele oven van BORA

Als het gaat om stoom is BORA een koploper. Naast de revolutionaire afzuigtechnologie gebruiken ze stoom nu in zijn mooiste vorm, namelijk om mee te koken. Met de flexibele oven haalt u een professioneel apparaat in huis die de eenvoud van koken introduceert in uw woning. 

Dankzij de gelijkmatige en zachte stoomopwekking kan de flexibele oven perfecte kook- en bakresultaten leveren. Ook wanneer u meerdere bakplaten tegelijk wilt gebruiken. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er geen hete stoom ontsnapt wanneer u de deur opent. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van heerlijke, verse en vooral knapperige groenten, iedere dag opnieuw. 

Het einde van de afzuigkap

Waar men jarenlang gebruik heeft gemaakt van de traditionele afzuigkap, zijn we nu enorm enthousiast over de nieuwste technologie op dit gebied. Met een kookveldafzuigsysteem laten we geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen we deze direct weg waar ze ontstaan, namelijk bij het kookveld. BORA gebruikt hiervoor geen magie, maar wel toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer, ze gebruiken een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. 

Hygiënisch koken

Een kookveldafzuigsysteem zorgt er niet alleen voor dat etensluchten zich niet door uw gehele woning verspreiden, maar ook de vetdeeltjes worden rechtstreeks opgenomen. Waar u met een traditionele afzuigkap last kunt hebben van vetresten die zich verspreiden door de keuken, is dit met een kookveldafzuigsysteem verleden tijd. 

Daarnaast hangt er geen storende afzuigkap meer op hoofdhoogte en het schoonmaken van het afzuigsysteem is veel makkelijker dan bij een traditionele afzuigkap het geval is. U kunt de drie bewegende onderdelen heel gemakkelijk demonteren zonder dat er gereedschap aan te pas hoeft te komen en in de vaatwasser zijn deze binnen een mum van tijd schoon!

Naar BORA website
Derk exclusieve keukens Bora
Derk exclusieve keukens Bora