GRILLO voelt en beleeft u in ons experience center

Bij Derk werken we nauw samen met diverse specialisten en vakmensen zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen in onze keukens. Eén van deze partijen is GRILLO gevestigd in Huissen. GRILLO produceert het mooiste maatwerk natuursteen en steenachtige materialen, zoals graniet, marmer, composiet en keramiek. Van idee tot realisatie kunnen zij op zich nemen en bij Derk zijn we maar wat trots om deze kunstwerken te mogen integreren in onze keukens. Unieke materialen in een unieke keuken.

Derk exclusieve keukens Grillo
Derk exclusieve keukens Grillo

De juiste nuance in kleur en structuur bij GRILLO 

Een elegant huis met uitstraling kan bijna niet zonder een op maat gemaakt natuurstenen keukenblad. Door slim gebruik te maken van verschillende materialen kunnen we exact de juiste sfeer en beleving aan de ruimte meegeven. Daarnaast is een op maat gemaakt natuurstenen blad van GRILLO niet alleen de eyecatcher, maar kwalitatief ook nog eens de crème de la crème onder de keukenbladen. 

De werkbladen van GRILLO worden met de fijnste precisie op maat gemaakt. Door met een specialistisch oog te kijken naar het ontwerp, de ruimte, de stijl en de vormen, is het mogelijk om een werkblad echt onderdeel te laten zijn van het plan. Het hoeft niet aan een specifieke ruimte gelinkt te zijn, een GRILLO werkblad is onderdeel van het gehele interieur. 

Duurzame materialen van de beste kwaliteit 

Bij GRILLO vind je natuursteen in verschillende soorten. Zo is marmer bijvoorbeeld zeer gewild in de keuken, maar ook graniet, composiet en keramiek zijn veelvoorkomende materialen als het gaat om het keukenblad. 

Graniet is bijvoorbeeld een zeer duurzaam en hard materiaal wat al eeuwen wordt gebruikt als bouwmateriaal. Graniet kenmerkt zich door een fijnkorrelige structuur van kristallen en is in een zeer gevarieerd kleurenpallet te leveren. Veel mensen zullen gepolijst graniet kennen, maar het is ook mogelijk om een ‘leather finish’- of ‘anciento’-afwerking te kiezen. Laat u inspireren!

Een uniek materiaal wat we bij Derk ook graag in onze keukens gebruiken is kwartsiet. Deze natuursteen heeft de hoogste hardheid en geeft een unieke uitstraling aan iedere keuken. Daarnaast is de kleur en structuur uniek waardoor geen enkel keukenblad hetzelfde zal zijn. Unieke items volgens de hoge standaard van Derk creëren, dat doen we samen met GRILLO: vakmanschap in alle soorten natuursteen.

Naar GRILLO website
Derk exclusieve keukens Grillo
Derk exclusieve keukens Grillo