Bekijk de producten van Dauby in ons experience center

Dauby is wat ons betreft een echte trendsetter op het gebied van deur-, raam- en meubelbeslag. Bij Derk werken we heel graag met hen samen als het gaat om het deurbeslag en natuurlijk de grepen op de keukenfronten. Ze laten zich inspireren door populaire stromingen van vroeger en komen dan ook regelmatig met nieuwe unieke ontwerpen. Een absolute trendsetter in de markt en met dezelfde hoge standaard die u van een ‘Derk’-keuken mag verwachten.Derk exclusieve keukens Dauby
Derk exclusieve keukens | Dauby

Natuurlijke materialen voor een pure en warme uitstraling

De nadruk wordt gelegd op natuurlijke materialen zoals: brons, smeedijzer en brittanium. Deze metaallegeringen worden al eeuwenlang gebruikt en zijn bovendien volledig recyclebaar. Het gaat hierbij om warme materialen die volgens traditionele werkwijzen worden vervaardigd. Geloven in ambacht en in de charme van duurzame materialen, dat is wat we bij Derk hoog in het vaandel hebben staan. 

Hoe ouder de materialen worden en hoe vaker deze gebruikt worden, hoe mooier. Het materiaal geeft een gevoel van stijl en luxe. De designs zijn werkelijk een upgrade voor iedere keuken. De producten worden niet fabrieksmatig gemaakt, maar volgens een ambachtelijk productieproces. 

U vindt niet twee identieke stukken als het gaat om het muur-, raam- of deurbeslag van Dauby. De zandmallen creëren kleine imperfecties in het beslag dat nadien met de hand wordt afgewerkt. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan uw interieur!

Dauby biedt unieke ontwerpen voor iedere woonstijl

Als trendsetter op de markt biedt Dauby regelmatig nieuwe ontwerpen aan. Unieke ontwerpen die zowel in rustieke als moderne interieurs volledig tot hun recht komen. Een stoere aankleding met robuuste elementen of juist een strakke inrichting? In de collectie is altijd passend deur-, raam- of meubelbeslag te vinden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuren en afwerkingen te kiezen zodat het design ook perfect aansluit bij de vormgeving en het design. 

Bij Derk vinden we het belangrijk dat de vormgeving van de kleinste details tot in de grootste perfectie is doordacht en aansluit bij onze ontwerpen. Een belangrijke en toonaangevende partner die producten aanbiedt die perfect passen in de keukenontwerpen van Derk is dan ook onmisbaar.

Naar Dauby website
Derk exclusieve keukens Dauby
Derk exclusieve keukens | Dauby