Koelen met Sub-Zero en koken met Wolf, ontdek het in ons experience center

De sensatie van excellentie zelf ervaren? Dat lukt zeker met de keukenapparatuur van Sub-Zero en Wolf. Bij Derk werken we vrijwel altijd samen met deze exclusieve keukenmerken als het gaat om onze projecten. Wat de merken Sub-Zero en Wolf verenigt is hun missie: keukenapparatuur bouwen die je maaltijden beter en je keuken mooier maken. Een missie die we bij Derk volledig ondersteunen.

Derk Exclusieve keukens | Subzero Wolf
Derk Exclusieve keukens | Subzero Wolf

Versheid gegarandeerd

De smaak van verse ingrediënten proef je in ieder gerecht en geeft een absolute meerwaarde. Je hoort de verse groenten knisperen in je mond en de smaak is zoveel rijker. Bij Sub-Zero wil men deze versheid zo lang mogelijk behouden en daarvoor hebben ze de meest geavanceerde koelapparatuur ontwikkeld. Sub-Zero weet als geen ander vorm en functie perfect samen te laten smelten. De koelapparatuur en wijnbewaarkasten zijn een meerwaarde voor iedere keuken en een groot voordeel is dat de apparatuur zodanig is gebouwd en getest dat een levensduur van tenminste 20 jaar gegarandeerd kan worden.

Langer genieten van verse producten bij Sub-Zero 

Sub-Zero maakt gebruik van innovatieve technologieën om de versheid van producten zo lang mogelijk te kunnen garanderen. Zo hebben ze alle koelapparatuur voorzien van luchtzuivering gebaseerd op NASA-technologie, een microprocessor regelt de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig. Vers voedsel heeft een andere behoefte dan bevroren voedsel en de koelapparatuur van Sub-Zero is dan ook voorzien van twee volledig gescheiden systemen. 

Koken met de innoverende producten van Wolf

Koken wordt met de producten van Wolf een stuk gemakkelijker en leuker. De apparatuur is namelijk zo geavanceerd gemaakt, dat u op een heel gecontroleerde wijze uw diner kunt bereiden. Het geheim van de inductie die Wolf gebruikt is namelijk: magnetisme. De elektromagnetische elementen zorgen voor onmiddellijk verhitting van potten en pannen met een evenwichtige warmteverdeling. Zodra u een element uitzet of de pan verwijdert zal de opwekking van hitte ook direct stoppen. Het kookoppervlak blijft relatief koel en dus is koken op inductie bijzonder veilig. 

Naast het koken op inductie is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor gas. Wat betreft het design zijn de producten van zowel Wolf als Sub-Zero enorm stijlvol. Vormgegeven met de gebruiker in gedachten zonder dat dit ten koste gaat van het high end-gevoel in de keuken. Kiest u voor de apparatuur van Sub-Zero en/of Wolf? Dan kunt u een persoonlijke uitleg verwachten bij u op locatie, want op het gebied van service is dit merk toonaangevend. Een keuken met de keukenapparatuur van Wolf en Sub-Zero is per definitie een keuken met stijl!

Naar Sub-Zero en Wolf website
Derk Exclusieve keukens | Subzero Wolf
Derk Exclusieve keukens | Subzero Wolf