Ontdek uw nieuwe Miele keukenapparatuur in ons experience center

Miele staat bekend om zijn baanbrekende technologie als het gaat om de Miele keukenapparatuur. Met een ruim en divers aanbod zit er altijd een geschikt item tussen. Zo vindt u kookplaten, koelkasten, vriezers, koffievolautomaten, maar ook vaatwassers, ovens en afzuigkappen in het assortiment van dit merk. Bij Derk maken we graag gebruik van de producten van Miele. Stijlvolle designs met technologie dat tot in de grootste perfectie is ontwikkelt, de norm voor iedere ‘Derk’-keuken.

Derk exclusieve keukens Miele
Derk exclusieve keukens Miele

Een revolutie wat betreft kookkunsten

Miele keukenapparatuur is apparatuur dat op een innovatieve wijze is ontworpen en ontwikkelt. Neem bijvoorbeeld de Dialog-oven van Miele. Deze heeft twee geavanceerde antennes die exact de juiste energie afgeven om het voedsel perfect te kunnen bereiden. En dan bedoelen we perfectie zoals chefkoks toepassen in de keuken.

Tegelijkertijd meet de oven hoeveel van de afgegeven energie door het gerecht wordt geabsorbeerd waardoor deze de energieafgifte overeenkomstig kan aanpassen. Een wisselwerking tussen de oven en het gerecht is continu aanwezig. Baanbrekend voor dit apparaat is dat voedsel op deze manier in zijn geheel verhit kan worden en niet langzaam van buiten naar binnen, zoals in een klassieke oven wel het geval is. Het gevolg? Gelijkmatige garing van de rand tot de kern waardoor er een ware smaaksensatie ontstaat in ieder gerecht.

Miele keukenapparatuur beperkt zich niet tot koken en bakken

Ook wat betreft vaatwassers is Miele innovatief en baanbrekend. De vaatwasapparatuur van Miele beschikt over een QuickPowerWash-programma waardoor u de beste resultaten in minder dan een uur kunt bereiken. Niet alleen fijn wat betreft gemak, maar ook zeer duurzaam. Na afloop van het wasprogramma zal de deur van de vaatwasser automatisch openen door de AutoOpen-droging, een methode waarmee Miele streeploos drogen kan garanderen. 

Miele keukenapparatuur is niet alleen op het gebied van technologie een must, maar ook het design van de producten is tot in de perfectie ontwikkeld. Miele maakt gebruik van strakke vormgevingen, tijdloze designs en hoogwaardige materialen. Kwaliteit die u mag verwachten van hoogwaardige Miele keukenapparatuur in uw nieuwe keuken van Derk. Dat betekent dat koken, bakken, wassen en koelen naar een hoger level wordt getild! 

Naar Miele website
Derk exclusieve keukens Miele
Derk exclusieve keukens Miele