Ontdek de verlichting van Modular in ons experience center

Verlichting is een van de meest belangrijke aspecten in een ruimte. Het versterkt de materialen, de grootte van de ruimte, de kleuren, de vormen en brengt een ruimte tot leven. Belangrijk voor ons om het lichtplan tot in de kleinste nauwkeurigheid te doordenken en ervoor te zorgen dat de ruimte op de juiste manier naar voren komt. Bij Modular begrijpen ze als geen ander de kracht van licht. We zijn dan ook trots om met deze gepassioneerde lichtontwerpers samen te werken zodat we onze ontwerpen helemaal tot hun recht kunnen laten komen.

Derk exclusieve keukens Modular
Derk exclusieve keukens Modular

Lichtontwerpers met passie en karakter

Bij Modular zijn de lichtontwerpers met recht trots op de armaturen die ze leveren. Dagelijks wordt er keihard gewerkt door het team om de verlichting tot in de kleinste details te perfectioneren. Bij Modular wordt verlichting als een vorm van kunst gezien. Een kunstvorm die ieder interieurconcept versterkt, het architecturale karakter accentueert en de juiste sfeer oproept in iedere ruimte. Verlichting is niet zomaar rekenwerk, het is de kracht in ieder pand. 

Bij Modular Lighting Instruments staan de nieuwste technologieën centraal en de meeste recente ontwikkelingen op het gebied van verlichting worden dan ook geïntegreerd in de producten. Uw woning voorzien van slimme verlichting zodat u de verlichting ook op afstand kunt instellen? Of heeft u last van de overgang van felle naar zachte verlichting? Modular heeft voor ieders voorkeuren verlichting die helemaal aansluit op de persoonlijke wensen van iedere klant. 

Modular brengt ieder ontwerp tot leven

Bij Derk zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen, bouwen en realiseren van maatwerk keukens. Keukens waar we al onze energie, passie, creativiteit en vakkennis in stoppen om de mooiste resultaten te kunnen bereiken voor onze klanten. Wanneer we onze ontwerpen in de ruimte zien, is het van het grootste belang dat het ontwerp de juiste sfeer en beleving heeft. Precies zoals wij voor ons zagen toen we het idee hadden. Verlichting op de juiste sterkte, met de juiste warmte en op de juiste plekken geplaatst, dat versterkt ieder keukenontwerp van Derk!

Modular denkt mee in mogelijkheden, kijkt met een professioneel oog en weet het lichtplan op zo’n manier te integreren dat de ruimte het best tot zijn recht komt. Verlichting met karakter, dat willen we in een keuken van Derk.

Naar Modular website
Derk exclusieve keukens Modular
Derk exclusieve keukens Modular