HORA: Ontdek dit merk in ons experience center

HORA Barneveld biedt een sterk totaalconcept aan als het gaat om interieur en design. De collecties bestaan uit een selectie topmerken zoals: Minotti, B&B Italia, Porro, Living Divani en Tribù. De ontwerpers bij HORA creëren bijzondere 3D-ontwerpen om de mooiste leefruimtes te kunnen garanderen. Bij Derk werken we graag met deze toonaangevende interieurontwerpers om samen de mooiste creaties te kunnen realiseren op maat. Unieke items in unieke ruimtes, dat is onze gedeelde kracht.

Derk exclusieve keukens Hora meubelen
Derk exclusieve keukens Hora

Designmeubilair versterkt iedere ruimte

Wanneer we bij Derk een keukenontwerp maken, gebruiken we specifieke materialen, kleuren en vormen. Uiteraard hebben we ook meubels nodig die de eetkamer, leefomgeving, bar of zitkamer versterken. Het gebruik van kwalitatieve meubels is een vereiste, maar de designs van de meubels die in onze ontwerpen samengevoegd worden zijn ook heel belangrijk. 

Bij HORA begrijpen de ontwerpers en stylisten als geen ander hoe ze onze ontwerpen naar een hoger level kunnen tillen door de integratie van het meubilair. Ze denken mee in mogelijkheden, geven advies en passen aan waar dat nodig is. Daarnaast zijn de items die ontworpen worden door HORA verre van standaard. Maatwerk items van de beste kwaliteit, die passen in een keuken van Derk. 

HORA voorkomt verrassingen door 3D-technologie

Niets wordt aan de verbeelding overgelaten bij HORA. Doordat er wordt gewerkt met geavanceerde 3D-technologie wordt de gehele ruimte visueel weergegeven. Op die manier kunnen we exact zien hoe de ruimte eruit komt te zien en worden verrassingen achteraf voorkomen. Die verrassing, die zit immers al in het ontwerp. 

Het ontwerpen van de ruimte is een proces waar HORA de klanten heel graag in meeneemt. Van de schetsfase tot de daadwerkelijke oplevering van het project, alles gaat in samenspraak met de uiteindelijke gebruiker. Door de enorme showroom is het mogelijk om de materialen te voelen, zien en te testen om zo het perfecte interieur te creëren die voldoet aan alle eisen. Daarbij zijn de interieurstylisten van HORA ook gespecialiseerd in het maken van een kleurplan of een lichtplan. Duurzame en verrassende keuzes die het woongenot vergroten en u versteld zullen doen staan als het gaat om de mogelijkheden.

Naar HORA website
Derk exclusieve keukens Hora meubelen
Derk exclusieve keukens Hora