Keukeninspiratie bij Derk

Wilt u keukeninspiratie opdoen en bent u op zoek naar een keuken die luxe, stijl en klasse uitstraalt? Een keuken waar materialen en composities samensmelten? Ieder project is persoonlijk. Derk pakt de tekeningen erbij en gaat helemaal op in het ontwerp. Verrassende ontwerpen die uniek en eigentijds zijn, dat is de handtekening van Derk. Keukeninspiratie in verschillende ruimtes en met diverse kleuren, materialen en apparatuur. Maar allemaal keukens die gebouwd zijn met de hoge standaardeisen van Derk. En dat ziet, voelt en beleeft u.

Project Veenendaal

In Veenendaal hebben we een prachtig groot schierkookeiland kunnen realiseren door een bouwkundige aanpassing, dat is pas vakmanschap!
Bekijk project Veenendaal

Project Putten

Wilt u graag een unieke en stijlvolle keuken laten ontwerpen? In Putten hebben wij een prachtig exemplaar opgeleverd, een creatie ontworpen door Derk.
Bekijk project Putten

Project Berkel en Rodenrijs

Bij Derk werken we met vooruitstrevende en innovatieve merken van de beste kwaliteit. Kent u de Wolf keukenapparatuur al?
Bekijk project Berkel en Rodenrijs

Project Wassenaar

In Wassenaar is deze prachtige exclusieve keuken te vinden. Een keuken die niet op zichzelf staat, maar een geheel vormt met de gehele woning. Een samenspel op ieder gebied.
Bekijk project Wassenaar

Keukeninspiratie bij Derk: waar functionaliteit en stijl samensmelten 

Een keuken is zoveel meer dan enkel een plek waar het diner wordt bereid. Een hedendaagse keuken is de plek waar men samenkomt, waar vrienden en familieleden ontvangen kunnen worden, een plek waar u inspiratie krijgt, waar u zich thuis voelt en een ruimte die fungeert als rustpunt. 

Bij Derk werken we iedere dag met passie en bevlogenheid aan onze ontwerpen en de ontwikkeling en uitwerking van onze keukens. Iedere keuken wordt pas na volledige tevredenheid en goedkeuring van Derk en u, als klant, in productie genomen. Dit gehele proces doen we samen, als team. Wij nemen u mee in de wereld van creatie. Daar waar vormgeving, functionaliteit en stijl samensmelt tot de keuken van uw dromen en daar ver voorbij. Hoe we dit doen? U bent van harte welkom in ons experience center, de plek waar ideeën tot leven komen!

Het experience center van Derk

In ons experience center heeft u de mogelijkheid om materialen te zien, voelen en samen te stellen. U kunt een moodboard maken om een visueel beeld te krijgen en wist u dat wij met topmerken werken op het gebied van keukenapparatuur? Kwalitatief de beste apparaten, maar ook qua vormgeving en functionaliteit steken deze merken met kop en schouder boven de reguliere keukenmerken uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kookveldafzuigsysteem of een flexibele oven? Bij Derk vindt u keukenapparatuur die past bij al uw wensen. 

De kracht van een ruimte is altijd het uitgangspunt als het gaat om onze ontwerpen. Hoe halen we de sterkste punten naar voren en hoe kunnen we omgaan met creativiteit en oplossingsgericht werken? Welkom in de wereld van creatie, welkom bij The Touch of Derk.