Een stijlvolle keuken in Putten

In Putten hebben wij onlangs deze stijlvolle keuken opgeleverd. Een echte leefkeuken met een luxe afwerking, prachtige duurzame materialen en een ontwerp waarin rust centraal staat. Het groene keukenblad met nerf is van kwartsiet, tot in de perfectie gemaakt door GRILLO te Huissen. Doordat er gekozen is voor deze kleur ontstaat er eenheid met de omgeving, wat direct een ontspannen sfeer geeft. Daarbij komt het keukenblad volledig tot zijn recht door de combinatie met het notenfineer en de mangaankleurige kasten die in dit ontwerp verwerkt zijn. Sjiek, stijlvol, maar toch heel modern.

Het mystieke karakter gecombineerd met kwalitatieve apparatuur

In dit keukenontwerp hebben we natuurlijk ook hoogwaardige keukenapparatuur geïntegreerd. Vooral het gerenommeerde merk Gaggenau heeft een grote rol gekregen. Zowel de koelkast, vriezer, vaatwasser, stoomoven, bakoven, vaatwasser en inductiekookplaat zijn van Gaggenau. Producten kunnen zowel in de koelkast van Gaggenau vers bewaard blijven, als in de Uiko 1560 Premium koelkast van Liebherr. Deze ladekoelkast van Liebherr is ideaal om de frisdranken in de koffiecorner koel te kunnen bewaren. En bent u een wijnliefhebber? Dan is er ook een wijnklimaatkast van Liebherr aanwezig in deze stijlvolle keuken.

Flexibel én snel koken, met Gaggenau kan het!

Op kookgebied is er gekozen voor de freeInduction kookplaat van Gaggenau, wat betekent dat de kookplaat zelf de positie, grootte en vorm van de pan herkent. Flexibiliteit op ieder moment en daarbij komt ook nog dat de kookplaat over een PowerBoost-functie beschikt, dit kan de kooktijd voor iedere zone met wel 50% verkorten. Kookluchtjes verdwijnen direct door de mooie en zeer functionele downdraft van Gaggenau die verwerkt is direct naast de kookplaat. Toch liever direct gekookt water om te koken? Dan wordt de Quooker-kraan gebruikt, ideaal voor zowel koud als kokend water.

Luxe sanitair met een warme uitstraling

In dit ontwerp heeft Derk niet alleen de stijlvolle keuken, maar ook de master badkamer, het toilet en de trappen ontworpen. De prachtige luxueuze stijl is ook in deze ruimtes terug te zien. In de badkamer is een tweepersoons ligbad in een matte witte kleur te zien en in de doucheruimte is een mooi mozaïek meubel verwerkt dat doorloopt in de achterwand en om de doucheplaat heen. De kleur ‘stripe cream gold/green’ geeft een uniek effect in deze ruimte. Daarnaast is het een prachtig geheel met de vloer- en wandtegels geworden. In de badkamer is de “Gessi Private Wellness”-stortdouche te zien alsmede het bedienpaneel van datzelfde prachtige merk. In het toilet is ook de kraan en de zeeppomp door Gessi geleverd, een stijlvol, kwalitatief en innovatief merk. Daarbij is ook in de sanitaire ruimte een kwartsiet werkblad van GRILLO terug te zien. Uniek element: Het raam in het toilet is verduisterend. Wanneer de verlichting van Porta Romana aan wordt gedaan zal het raam verduisteren. En daar houden we van. Stijlvol, uniek, maar mét high technology.

 

 

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Quooker dauby-logo (zw) Logo Liebherr