De luxueuze donkere keuken

In Warmond hebben we een stijlvolle, luxueuze donkere keuken ontworpen die voorzien is van alle gemakken. Het samenspel met het zitgedeelte maakt deze keuken onderdeel van de gehele ruimte. Eenheid in vormgeving, kleur, stijl en sfeer, dat maakt een Derk-keuken anders dan andere keukens. Op maat gemaakt en doordacht op ieder gebied, een keuken waar iedere dag geleefd en genoten wordt. Een onderdeel van het gehele interieur en daar waar een samenspel van dimensies centraal staat, dat is een keuken ontworpen door Derk.

Strak, modern en functioneel 

Deze donkere keuken heeft klasse en geeft een heel ruimtelijk effect. Het keukenblad is van donker graniet en de keukenfronten bevatten de kleur mangaan, wat terugkomt in de deuren. Dit staat prachtig in contrast met de achterwand en de vloer in deze woning. Een sjieke donkere keuken, zonder dat de gehele ruimte donker wordt of kleiner aandoet dan de bedoeling is. 

Qua apparatuur hebben we in deze keuken uiteraard een Quooker geplaatst. Deze is multifunctioneel en heeft een prachtige design, passend in iedere stijl. De koelkasten zijn van Sub-Zero, een merk wat zich richt op innovatieve technologieën en op die manier de versheid van uw producten zo lang mogelijk kan garanderen. Daarbij is de keukenapparatuur niet alleen heel fijn om mee te werken, maar het design is ook prachtig. 

Koken doet men in deze keuken op de kookplaat van Miele of de daarvoor bestemde ovens van Miele. Kookluchten en vetresten worden direct verwijderd door de afzuiging van Opera, de producent van hoogwaardige afzuigkappen.

De samensmelting van kleuren in deze donkere keuken

Opvallend in dit ontwerp is de samensmelting die is ontstaan.  De deuren zijn van hout met een speciale steelcoating in mangaan voorzien van patina. Deze kleur loopt door in de keukenfronten. De lange wand in de entree is uitgevoerd in Amerikaans walnoot fineer, waarin met massief notenhout de belijning van de schuif- en taatsdeuren is doorgetrokken.  Niet alleen de donkere kleur loopt door in de verschillende ruimtes, ook de kleur die we hebben toegepast in de vloer en de achterwand van de keuken komt terug in het eetgedeelte.

Door verschillende kleuren, materialen, vormen en stijlen te laten terugkomen in ruimtes, kunnen we eenheid garanderen. Hierbij staat de creativiteit en durf van Derk centraal. Combinaties die u wellicht zelf niet zou durven bedenken komen bij Derk bij elkaar en zorgen voor verbluffende ruimtes, in ieder ontwerp opnieuw.

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Quooker Logo Liebherr dauby-logo (zw)