Luxe exclusieve keuken met natuursteen

In Wassenaar is deze prachtige exclusieve keuken te vinden. Een keuken die niet op zichzelf staat, maar een geheel vormt met de gehele inrichting van de woning. Een samenspel van kleuren, sfeer, stijl en materialen, een eenheid. Het massief Amerikaanse walnoot zitgedeelte geeft warmte en is prachtig in combinatie met de metal coating wat terug te zien is in het hoge zitgedeelte en het hoge gedeelte van de keuken. Het hoge gedeelte van de keuken heeft een donkere kleur staal, maar er is een diep intense mangaan nuance zichtbaar, een exclusieve keuken met karakter. De combinatie van de kleurlak, het hout, mangaan en brons is in de hele woning terug te vinden. Een exclusieve keuken met de handtekening van Derk.

Charme en een eigen identiteit: een exclusieve keuken

We hebben binnen dit project niet enkel het keukenontwerp mogen opstellen, maar in de gehele woning is onze creativiteit terug te zien. Zo is het prachtige stijlvolle hout door de hele woning een terugkomend element. Een stoer randje is te zien in de leeraccenten die op de vloeren en wanden zijn toegepast. Daarbij is behang van Élitis, Arte en Dutch Walltextile Company te zien. Deze exclusieve behangsoorten toveren iedere wand om tot ware kunstwerken. De fijne patronen en structuren laten de wanden leven en brengen warmte in de ruimte. 

In deze woning zijn diverse soorten natuursteen te zien. Zo is er marmer in de haard te zien, wat een luxe uitstraling heeft en voor karakter zorgt. Het keukenblad en de vloer zijn van graniet en hebben een doorlopend patroon. Dit geeft niet alleen een prachtig effect, maar zorgt voor eenheid in de ruimte. Ook het tafelblad, de pantry en de bar is van natuursteen, namelijk quartsiet. De kleuren, vormgeving en accenten in deze materialen zorgen voor een prachtig samenspel en geeft de ruimtes een high end-uitstraling. De Fama grepen van Dauby benadrukken de kleur van de aderen en het natuursteen op een subtiele manier, een geweldige combinatie. 

De keukenapparatuur brengt perfectie samen

In deze keuken spelen zowel de domino-elementen als de keukenapparatuur van Gaggenau een grote rol. Zowel de koel- en de vriescombinatie zijn van dit merk als de prachtige wijnklimaatkast. De onderbouw koellades in dit ontwerp zijn van Phiaba. Daarbij hebben we ook de kookapparatuur van Gaggenau geïntegreerd in dit keukenontwerp. De kookplaat is de Free Induction. Dit houdt in dat er op een flexibele manier gekookt kan worden. Geen vaste pitten, maar de vrijheid van een volledig inductie kookoppervlak. Liever geen kookplaat vandaag? Dan kunnen de meest heerlijke, knapperige gerechten ook bereid worden in de ovens of stoomovens van Gaggenau. Gegarandeerd genieten.

Verlichting van het hoogste niveau 

Qua verlichting is er in deze woning met verschillende merken gewerkt. In de keuken is Penta Light en Modular inbouwverlichting gebruikt. Boven de eettafel en in de vide ziet u geweldige ontwerpen van OCHRE, uniek en zeer duurzaam geproduceerd. Ook de verlichting van het merk Porta Romana en Brand van Egmond is terug te zien. Samen geeft deze verlichting een geweldig effect op de gebruikte materialen en een extra dimensie wat betreft de beleving in de ruimtes. Naast het vele maatwerk in dit ontwerp zijn er ook meubels te zien van Minotti, B&B Italia, Riva en Georgetti.

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Liebherr Logo Quooker dauby-logo (zw)