Prachtige stoere eiken keuken op maat

In Venhuizen hebben we een prachtige eiken keuken afgeleverd met een mystieke en robuuste uitstraling. Een keuken met klasse, high end. Door het gebruik van donkere materialen in combinatie met een bronscoating met patina afwerking, ontstaat een mysterieus geheel. In deze keuken is gebruik gemaakt van eiken fineer welke is afgewerkt met een speciale loogbeits. Hierdoor ontstaat een verouderde, stoere en robuuste look die helemaal aansluit bij de sfeer en het gevoel in deze keuken.

Vormen die samensmelten in het ontwerp

Wanneer u deze keuken betreedt, voelt u meteen de sfeer die in deze ruimte hoort. Een gevoel van overweldigende luxe in combinatie met een warme sfeer, een droomplaatje. In de keuken zijn zowel een stoomoven als een reguliere oven van Gaggenau geplaatst, net zoals de kookplaat. Hierop kunt u gezond, makkelijk en lekker koken en de kookapparatuur is voorzien van de meest geavanceerde technologieën. De koelkast en de vriezer zijn van Sub-Zero, verse en knapperige groenten die gegarandeerd de volste smaak hebben. 

De wijnliefhebbers kunnen genieten van een heerlijk glas wijn op de juiste temperatuur, want in deze keuken is een prachtige wijnklimaatkast van Liebherr verwerkt. Wilt u liever een kop thee of glas bruiswater? Dan gebruikt u de Quooker Cube in messing patina. Deze is stoer, heeft klasse en kan u in een mum van tijd voorzien van zowel koud, gekookt als bruisend water. 

Stoere materialen in deze eiken keuken voor eenheid en sfeer

In deze eiken keuken hebben we gebruik gemaakt van stoere, donkere materialen. Het keukenblad is van graniet en is hittebestendig en krasvast. De keukenfronten sluiten prachtig aan bij het donkere keukenblad en deze zijn deels te zien met een bronscoating en patina afwerking. Dit zorgt voor een stijlvol en luxe effect. Op de achterwand hebben we gekozen voor een Airslate-afwerking, een echt natuursteen fineer. AirSlate geeft de ruimte meer soberheid door zwarte, grijze en bruine tinten, stoer maar vooral ook heel stijlvol. 

Qua verlichting is er in deze ruimte gewerkt met de merken: Jacco Maris, Studio Italia en Brand van Egmond. Deze verlichting geeft een prachtig effect op de keuken, maar ook op het Arte en Élitis-behang die we hebben toegepast in deze ruimtes. Heerlijk zitten bij de kachel van Spartherm en het lichtspel aanschouwen, dat is pas luxe.

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Quooker Logo Liebherr dauby-logo (zw)