Een marmeren keukenblad en robuuste delen

Bij Derk hebben we in Barneveld een prachtige en stijlvolle keuken gerealiseerd. Het marmeren keukenblad is een echte eyecatcher en door de warme, tijdloze kleuren is deze keuken een genot om te zien. Het marmeren keukenblad is geproduceerd bij Grillo in Huissen, een fabrikant in natuursteen die unieke op maat gemaakte keukenbladen levert. Dat vakmanschap is in ieder detail te zien. Design en stijl gecombineerd met functionaliteit. Een ‘Derk’-keuken.

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Quooker dauby-logo (zw)

Stoer en zacht in combinatie met een marmeren keukenblad 

De keuken is voorzien van robuuste onderdelen wat een stoere look geeft. Zo is er gebruik gemaakt van apparatuur in rvs en de achterwand heeft een betonlook. Dit geeft niet alleen karakter aan de keuken, maar zorgt er ook voor dat er een industriële look ontstaat. Stoer, maar met zachte effecten. De speciale steelcoating heeft een warme patina afwerking wat een prachtig effect geeft, bijna alsof het krokodillenleer is. In combinatie met het marmeren keukenblad geeft het deze keuken een groot gevoel van luxe. 

In de keuken zijn taatsdeuren geplaatst die de stijl van de keuken doorvoeren en zorgen voor eenheid in de ruimte. Deze eenheid ziet u ook terug in de vloer, welke dezelfde kleuren heeft als de betonlook achterwand. Door ervoor te zorgen dat kleuren, materialen en vormen overlopen ontstaat er ruimte en rust. 

Koken en tafelen met al uw dierbaren

Zoals ook in deze keuken te zien is, staat in een keuken van Derk gezelligheid centraal.  Samen koken, uren natafelen en lekker plaatsnemen bij de kachel. U kunt een flesje wijn uit de wijnklimaatkast pakken, de perfecte temperatuur gegarandeerd. Snijdt een plakje truffelkaas, Spaanse fuet of chorizo en neem plaats aan de bar om heerlijk bij te kletsen, te lachen en te genieten. 

In dit ontwerp geniet u van de meest geavanceerde technologie en snufjes die een keuken van Derk u biedt. Van flexibele ovens tot een kookveldafzuigsysteem of een ultramoderne koffiemachine, niets is onmogelijk. 

In een keuken van Derk worden culinaire hoogstandjes ontwikkeld, komen gesprekken op gang en wordt van elkaar genoten, iedere dag opnieuw.