Een prachtige industriële keuken in Loenen aan de Vecht

Deze industriële keuken in Loenen aan de Vecht is werkelijk een plaatje. Stoer, warm, elegant en stijlvol met de wow-factor. Deze keuken kenmerkt zich door het prachtige quartsiet blad en de inbouwapparatuur met op maat gemaakte RVS-fronten, wat een stoer en rauw randje geeft. De Pure Tiles in bronskleur die zijn gebruikt op de achterwand geven de keuken warmte en zorgen voor een prachtige finish. Een leefkeuken waar men heerlijk kan koken, leven en relaxen, met de handtekening van Derk. Eenheid en perfectie 

In dit ontwerp staat eenheid centraal. Dit is goed te zien in het prachtige keukenblad van quartsiet welke ook als kleed voor de keuken langs loopt met hetzelfde doorlopende patroon. Het keukenblad is op maat gemaakt bij Grillo in Huissen. De perfectie van het keukenblad is duidelijk te zien in de in verstek gelijmde zijkanten en gunmetal stalen bodem. 

Er zijn kastgrepen gebruikt met een prachtige bronzen afwerking van Fama, Dauby. De collectie Fama staat bekend om zijn Art Deco-stijl, ze gebruiken oude materialen maar met een strakke afwerking. Ieder artikel wordt volledig met de hand afgewerkt en gepatineerd. Unieke modellen die je nergens mee kunt vergelijken, ergonomisch en stijlvol. 

Het luxe-gevoel wordt doorgezet door de mooie Modular Qbini inbouwspots die in het legschap rondom de keuken zijn geïntegreerd. Prachtig licht die de tinten die in deze keuken zijn gebruikt extra versterkt. De maatwerk hanglamp boven het eetgedeelte is een ontwerp van OCHRE uit Engeland. De verlichting ziet u ook terug in de op maat gemaakt badkamer die wij in deze woning hebben gerealiseerd. Ook daar is quartsiet bekleding toegepast en loopt de bronzen afwerking door in het ontwerp, een eenheid die beide ruimtes verbindt in deze woning. 

Inbouwapparatuur van de hoogste klasse in deze industriële keuken

Deze industriële keuken heeft zijn look te danken aan de koelapparatuur van Sub-Zero. De op maat gemaakt fronten in rvs geven een prachtige stoere uitstraling net als de Quooker in messing patina. Koken kan op de Falcon Mercury 1200 Black inductieplaat, een inductiekookplaat van de hoogste kwaliteit. Zowel de vaatwassers als de – op hoogte ingebouwde – oven zijn van het prachtige merk Miele. 

Zowel in de keuken als in de badkamer zijn de fronten en kaders in een brons-afwerking geplaatst, wat een stoere en toch warme finish geeft. Daarbij steekt dit mooi af tegen het quartsiet keukenblad, de vloer en de muurbekleding in de badkamer. Zowel in de keuken als de badkamer is eiken fineer te zien, een sterk materiaal wat tegen een stootje kan. Een Derk badkamer en keuken van de hoogste kwaliteit!

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo subzero - wolf Logo Quooker dauby-logo (zw)