Een groot schierkookeiland met klasse

Meer ruimte creëren door een bouwkundige aanpassing, dit ontwerp is een combinatie van creativiteit en bouwkundige expertise. En het resultaat mag er zijn: Een ruimte waar een groot schierkookeiland in is verwerkt en waar de ruimte optimaal benut wordt. Een keuken waar we met recht trots op zijn. Een ontwerp van Derk, terug te zien in materiaal, stijl, klasse en afwerking. Vakmanschap met een eigen uitstraling en dat is wat we creëren: eigentijdse en unieke ontwerpen, in iedere ruimte.

Natuursteen in combinatie met eikenfineer

Wat direct opvalt in dit ontwerp is het prachtige natuurstenen keukenblad van kwartsiet. Deze is zowel gepolijst als geïmpregneerd en is in de kleur “Montagne Blue”. Verder is er eikenfineer toegepast wat een prachtig effect geeft met de kleuren van het keukenblad. De grote grijze spiegel op de achterwand zorgt ervoor dat de ruimte helemaal tot zijn recht komt.

De rand van de afzuigkap is afgewerkt met messing, in combinatie met Alphenberg leer. De messing details in deze keuken zijn subtiel verwerkt, maar geven wel een extra dimensie aan het geheel. Daarnaast is er ook een stoer randje terug te zien in het zitgedeelte, namelijk aan de onderzijde. Daar is – zoals ook bij de afzuigkap te zien is – leer toegepast van Alphenberg. Een ontwerp waar klasse, stijl, design en stoere elementen elkaar ontmoeten. Een samenspel van verschillende materialen, een ontwerp van Derk.

Koken, koelen en braden met kwalitatieve apparatuur

In deze prachtige keuken met groot schierkookeiland hebben we apparatuur geplaatst die niet alleen van de beste kwaliteit is, maar die qua looks ook high end zijn. Zo zijn de stoom- en bakoven van Gaggenau in gespoten messing, evenals de warmhoudlade en de vacumeerlade van hetzelfde prachtige merk. Gaggenau heeft daarnaast ook de koelkast, vriezer, vaatwasser en kookplaat geleverd.

Ook in deze keuken is een kraan van Quooker te vinden, namelijk de Quooker Combi + Fusion Round. En ziet u de prachtige wijnklimaatkast in gespoten messing? Dit is de UWTES 1672 van Liebherr. Een functionele eyecatcher, die we graag integreren in een keukenontwerp van Derk. Want dat is The Touch of Derk: Ontwerpen waarin functionele items mét stijl, warmte en klasse elkaar ontmoeten.

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Quooker Logo Liebherr dauby-logo (zw)