Hoogstaande kwaliteit met Wolf keukenapparatuur

In Berkel en Rodenrijs vindt u deze keuken waarin de Wolf keukenapparatuur een belangrijke rol speelt. Dit hoogwaardige en innovatieve keukenmerk heeft namelijk het prachtige fornuis geleverd in de keuken binnenshuis – dat een plek in het hart van de keuken heeft gekregen – en in de buitenkeuken de wokbrander en de grill. Bijzonder in dit keukenontwerp zijn de verschillende structuren en materialen. Zo is het keukenblad, van zowel de binnen- als buitenkeuken en het werkblad in de badkamer van kwartsiet. Dit sterke materiaal is uniek in zijn soort en bevat prachtige nerven die een hotelchique uitstraling geven aan iedere ruimte.

Een binnen- en buitenkeuken met kwalitatieve én exclusieve apparatuur

Derk heeft voor dit project zowel een binnen- als buitenkeuken ontworpen. In de keuken binnenshuis is vooruitstrevende apparatuur geïntegreerd. Het fornuis is van Wolf keukenapparatuur en Gaggenau heeft de vaatwasser, bakoven, koelkast en de wijnklimaatkast geleverd. Daarbij is er een vriezer met icemaker te vinden van Phiaba en Claro heeft de afzuigkap met externe motor geleverd. Uiteraard is er ook een Quooker-kraan te vinden.

In dit ontwerp is gekozen voor de Fusion Round Messing Patina inclusief CUBE. Deze Quooker CUBE is een koudwaterreservoir met een Active Carbon filter dat het water zuivert. Hierdoor worden de – nog aanwezige – bacteriën uit het water gefilterd, waardoor de smaak en geur van het water verbeterd wordt. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee tot wel 60 liter koud bruiswater uit de Quooker-kraan getapt kan worden, duurzaam en van de beste kwaliteit!

Qua materialen kunnen we wel zeggen dat dit ontwerp niet alleen kwalitatief van hoogstaand niveau is, maar ook qua stijl en vormgeving een luxueus geheel is geworden. De diepe manganese kleur geeft een mysterieuze touch en is zowel terug te vinden in het hoge als het lage gedeelte van dit ontwerp, alsmede in de vouwdeur. Ook de koffiecorner en de wijnkast hebben deze kleurnuance, wat een prachtig effect geeft in combinatie met het keukenblad. In het kookeiland waarin de Wolf keukenapparatuur is verwerkt, is Alpifineer toegepast. Dit materiaal is ook terug te zien in de prachtige ombouw van de doorkijkhaard, een eyecatcher in de ruimte.

Wokken, grillen en barbecueën in de prachtige buitenkeuken

Naast de keuken binnen heeft Derk ook de buitenkeuken voorzien van apparatuur en een geweldige uitstraling door middel van de beste materialen en strakke vormgeving. Wokken, grillen of barbecueën? Het kan allemaal in dit ontwerp. Zo is er een wok- en grillmodule van Wolf keukenapparatuur te vinden, een Quooker-kraan, een koelkast – inclusief lade – van Phiaba en de afzuigkap met interne motor is van Claro. Daarnaast is de Big Green Egg natuurlijk onmisbaar, de Rolls-Royce onder de barbecues!

Qua materialen is natuurlijk de Porcenalosa houten achterwand in mozaïek iets wat direct in het oog springt, uniek en luxe ten top. Het keukenblad is in kwartsiet Mare Selvaggio en er is een zwarte spoelbak te vinden. Ook buiten is er een mooie haard van Wanders te zien. Deze doorkijkhaard zorgt ervoor dat het interieur en het exterieur prachtig in elkaar doorlopen waardoor men heerlijk buiten kan vertoeven, ongeacht het jaargetijde. De haard is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

Sanitair van The Touch of Derk

Naast het ontwerp van de keuken heeft Derk ook het badkamerontwerp voor zijn rekening genomen. De unieke materialen en het gevoel van luxe is duidelijk te zien, dé handtekening van Derk. In de badkamer is ook een werkblad van kwartsiet te zien wat een eenheid vormt met de tegels en het mozaïek van Porcelanosa. En ziet u de maatwerk greeplijsten in verouderd messing? De details en de afwerking zorgen voor minstens zoveel gevoel van luxe als de materiaalkeuzes. Dat brengt ons direct op de prachtige producten van Gessi die in dit project zijn gebruikt, hoogwaardige kwaliteit zonder in te hoeven leveren op de stijl en vormgeving. Een merk dat hoort in een ontwerp van Derk!

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo subzero - wolf Logo Gaggenau dauby-logo (zw)