Stoer rvs keukenblad op maat

In Alblasserdam hebben we een kookeiland opgeleverd waarbij een rvs keukenblad is geïntegreerd. In combinatie met de speciale matte HPL-platen (High Pressure Laminate) geeft dit een prachtig contrast in dit ontwerp. Opvallend is ook de hoogte waar we mee gewerkt hebben. Naast het robuuste kookeiland is een grote wand met luxe inbouwapparatuur geplaatst. Een fantastische plek om heerlijke gerechten te kunnen bereiden voor vrienden en familie.

Keukenapparatuur van klasse 

In deze keuken hebben we de inbouwapparatuur van Miele gebruikt. Een merk dat hoge standaarden heeft wat betreft de technologie, designs en het gebruiksgemak. De strakke vormgeving van de apparatuur is in deze keuken goed te zien. De wijnklimaatkast geeft een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de wijnen altijd op de juiste temperatuur zijn om direct genuttigd te kunnen worden. 

Naast de inbouwapparatuur van Miele is er ook een kraan van Quooker ingebouwd. Bij Derk werken we standaard met deze kranen. Ze zijn niet alleen prachtig qua design en in allerlei verschillende opties verkrijgbaar, maar de kranen hebben allerlei mogelijkheden en kunnen volledig naar wens worden aangepast. Drinkt u bijvoorbeeld graag bruisend water? Dan kunnen we de CUBE installeren. Hiermee kunt u in een handomdraai bruisend water tappen. Luxe in eigen keuken, dat is wat we willen bij Derk. 

Contrastkleuren in de keuken

In deze keuken ziet u dat we gebruik hebben gemaakt van contrastkleuren. In de terugliggende delen in deze keuken is een lichte kleur gebruikt, wat in contrast staat met de prachtige matte kleur in de fronten van de keuken. Daarbij zorgt de lichte contrastkleur ervoor dat de ruimte niet te donker wordt. De lichtstrip die verwerkt is in het terugliggende gedeelte geeft een prachtig effect en zorgt ervoor dat de kleuren op de juiste manier terugkomen in dit ontwerp. 

Hygiëne en gemak met een rvs keukenblad 

In deze keuken is een geweldig mooi keukenblad van roestvrij staal te zien. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook geweldig om op te werken. Roestvrij staal is namelijk zeer hygiënisch, watervast en hittebestendig. Daarbij is roestvrij staal een duurzaam materiaal en geeft dit materiaal een stoer en eigentijds karakter aan de keuken.

Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Miele Logo Quooker Logo Liebherr