Granieten keukenblad met fronten van oud eikenhout

In Lunteren hebben we een prachtige keuken ontworpen die warmte uitstraalt en een heel huiselijk en knus gevoel geeft. In deze keuken is een granieten keukenblad toegepast in combinatie met oud eiken-fronten en steelcoating met een verouderde patina afwerking. Door de materialen, de grootte en de indeling is er een echt hotelgevoel ontstaan, luxe en stijl. Perfectie tot in de kleinste details, een keuken ontworpen door Derk.

Luxe en kwaliteit door het granieten keukenblad 

Het granieten keukenblad geeft deze keuken de luxe uitstraling die het verdient. In combinatie met de robuuste fronten in oud eikenhout is het een uniek plaatje geworden. Een granieten keukenblad is bij uitstek uniek. Graniet is namelijk een natuursteen die ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Het materiaal bestaat uit mineralen en deze mineralen bepalen de kleur van het graniet. Ieder stuk graniet heeft een eigen kleur en patroon. Kiest u voor een granieten keukenblad, dan weet u zeker dat u een uniek item in huis heeft. Daarnaast is graniet dankzij een uithardingsproces van soms wel duizenden jaren zeer kras- en snijvast. En dat niet alleen, want graniet is hittebestendig. In tegenstelling tot andere materialen is het op een granieten keukenblad mogelijk om een hete pan te plaatsen zonder dat het blad zal scheuren of barsten. 

Materialen, kleuren en vormen samenvoegen

Deze keuken krijgt een unieke en stijlvolle uitstraling door de verschillende materialen, kleuren en vormen die elkaar versterken. De combinatie van het eiken fineer en het Airslate geven de keuken een heel eigen karakter. Uniek in zijn soort en een plek waar met trots iedere dag geleefd wordt. 

De inbouwkoelkasten, ovens en kookapparatuur in deze keuken zijn van Gaggenau. Daarbij is er een Quooker-kraan  geïntegreerd in messing patina. De verlichting zorgt ervoor dat ieder accent en elk detail het best tot zijn recht komt. En gezellig met vrienden of familie natafelen? Dat kan bij het prachtige kachel element. 

Ook wat betreft de styling is er tot in de fijnste details gekeken naar de materialen en kleuren. De Fama keukengrepen geven de keuken een mooie warme, maar zeer stijlvolle finish. Daarbij zijn er stoere barkrukken en verschillende leeraccenten te zien. Bij Derk denken we buiten de kaders in creatieve oplossingen. Een samenspel van dimensies, een high end-keuken van Derk. Meer projecten waar we trots op zijn

Merken bij dit project

Logo Gaggenau Logo Quooker Logo Liebherr dauby-logo (zw)