Een maatwerk keuken samenstellen in het experience center van Derk

In ons experience center bent u op afspraak van harte welkom om uw nieuwe keuken helemaal op maat samen te stellen. Een maatwerk keuken bij Derk betekent dat materialen, creativiteit en passie samensmelt en de keuken van uw droom ter plekke ontstaat. Samen maken we materialen tastbaar, brengen we kleuren samen en kunt u een visueel beeld krijgen van uw nieuwe maatwerk keuken. Een idee komt tot leven in het experience centre van Derk!

Uw maatwerk keuken: van idee naar concept 

Er is een idee en dat idee moet nu nog worden uitgewerkt naar een concreet plan, de juiste materialen en natuurlijk mooie vormen en kleuren. Het perfecte eindresultaat garanderen lukt bij ons, omdat Derk in ieder ontwerp zijn creatieve input brengt. Daarom en om de keuze makkelijker te maken en feeling te krijgen met uw nieuwe keuken hebben wij ons experience center opgericht. 

Tijdens een afspraak in ons experience center nemen wij u mee in de ontwerpfase en het samenstellen van de nieuwe keuken. Niet zomaar op papier, maar u krijgt de mogelijkheid om de materialen te zien, voelen en samen te voegen. Daarbij is het ook mogelijk om verschillende materialen bij elkaar te zien en aan te passen naar uw smaak en stijl. Bij Derk werken we met gerenommeerde merken die u terugziet in ons experience center. Bijvoorbeeld: Dauby, Gaggenau, GESSI en Brand van Egmond. Niet alleen qua stijl, maar ook qua functionaliteit kunt u op Derk rekenen. Wij willen immers dat u jarenlang iedere dag geniet van uw nieuwe maatwerk keuken. Wilt u direct alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze prachtige ontwerpen op de inspiratiepagina.

Inspiratie en stijladvies 

Belangrijk in iedere woning is het inzicht in ruimte en de mogelijkheden op het gebied van functionaliteit, stijl en vormgeving. Om een optimaal beeld te krijgen van uw woning is het belangrijk dat we weten met welke ruimte we gaan werken. Waar zitten de eventuele raampartijen, aansluitingen en hebben we te maken met specifieke vormen of afmetingen? Uiteraard kan het ook zijn dat er zaken moeten worden aangepast. Ook in dit geval kunt u rekenen op onze vakkennis en wij zullen dan ook graag meedenken en met creatieve oplossingen komen. Maak vrijblijvend een afspraak om ons experience center zelf te ervaren!